VÝSLEDKY KLIENTOV

EXTRÉMNA PREMENA BEZ TELEVÍZNEHO ŠTÁBU

Môj hrdina Igor Zurav je dôkazom, že keď človek chce všetko sa dá a žiadne výhovorky nie sú na mieste. Pripomínam september 2018 keď Igor vážil 225 kg. Za necelých 10 mesiacov zredukoval neuveriteľných viac ako 72 kg 👏👏👏 Racionálne som mu upravila stravu a nariadila pohybovú aktivitu, ku ktorej sme pred mesiacom a pol pridali aj tréningy v XBody Prešov. Naša EXTRÉMNA PREMENA pokračuje s veľkým nasadením a odhodlaním bez akejkoľvek pomoci iných špecialistov a medializácie. Čaká nás ešte dlhá cesta, ale ani na okamih nepochybujem, že to dáme. Igor si viac ako perfektný 👏👏👏 a my ideme ďalej tak nám držte palce 💪😎

a príbeh pokračuje ( rok 2019):

Čo pri pohľade na túto fotku pociťujem? Maximálne zadosťučinenie, úprimnú radosť, nadšenie, motiváciu, vďačnosť Bohu, hrdosť na Igora, vidím tam kus tvrdej práce, veľa odriekania, zapierania vlastného hedonizmu, myseľ, ktorá si postavila vysoký cieľ a zvládla to. Vidím nového človeka. Taký je dnes môj Igor Zurav.Nikdy sme sa s váhou nezastavili. Stále ideme podľa plánu kilogramovo nadol. Doteraz sme zredukovali neuveriteľných 110 kg.  A pokračujeme až do operácie. Igi si TOP a ideme ďalej.


ABSOLÚTNE NAJLEPŠÍ ženský VÝSLEDOK môjho poslania/povolania PREMENA ROKA:

Katka schudla neuveriteľných 27 KG !!!

Popri tom zredukovala aj neskutočných 130 cm vnútrobrušného tuku !!!

Naša celková zmena životného štýlu trvala 7 mesiacov, kde Katka jednoznačne výsledkami naznačujúc pochopila fungujúcu kombináciu RACIONÁLNA STRAVA & POHYB á la andrea junger fitBODY STUDIO :)


Takto to vyzerá, keď zrkadlom stravovania v moje kuchyni je môj pán manžel :)



V tomto prípade sme dali dole "len" 4,4 kg, ale Petra je úžasným príkladom ako to VYZERÁ ak postrážime úroveň svalovej hmoty úpravou stravy sme odstránili až 32 cm štvorcových viscerálneho tuku: čo je VIDITEĽNÉ:


Nádherný výsledok mojej klientky Magdalény Bryndzovej. Veď posúďte samy :) Stačilo 2x20 minút týždenne a úprava jedálneho lístka bez použitia akejkoľvek "diéty".

❌ Celkovo zredukovala 15 kg tuku.
❌ Jej telo omladlo o 20 rokov.
❌ Zbavila sa až 48,2 cm2 nebezpečného vnútrobrušného tuku.
❌ Spevnila a udržala si aktívnu svalovú hmotu.
❌ Zrýchlila svoj metabolizmus.


Teším sa z úspechu klientky Lucie Kovářovej: mínus 5 kg na váhe za mesiac je bezpečné a zdravé chudnutie:) spolu 20 cm štvorcových viscerálneho tuku odbúrala za pomoci úpravy jedálneho lístka. Len tak ďalej. Budeme na tom spoločne pracovať 💪

 Váha ukazuje o 26 kg menej.
❌ Telo jej prestáva zadržiavať vodu.
❌ Znížili sme aj nebezpečný vnútrobrušný tuk až o 40 cm štvorcových.
❌Jej telo omladlo o 10 metabolických rokov. A my ideme ďalej :)


Ukážka z čerstvo zhodených kilogramov mojich úžasných klientiek za rok 2023:


8 EMS tréningov zmenšilo Slavovi obvod pása o 8 cm ️ samozrejmé sme sa postarali, aby sa začal správne stravovať a tak si dnes svoj opasok zapína o tri dierky na užši :)

Mesiac nenásilnej zdravej životosprávy malo za následok omladnutie o 10 rokov (metabolický vek), zredukovanie 2,6 kg tuku a Annka Iľová si pribalila takmer kilogram svalovej hmoty. A čo Ty?


Ďalšie premeny a spoločné úspechy v redukcii hmotnosti:








Takto vyzerá klientka Klaudia po mesiaci tréningoch a úpravy stravy:


Spokojná klientka Barborka po našej 2 mesačnej spolupráci:


fitBODY

STUDIO

andrea junger

+421 902 100 821


   Ružová 3, Veľký Šariš-Kanaš


Mgr. Andrea Junger, PhD.


  • výživová poradkyňa
  • kondičná trénerka
  • športová masérka
  • výskumná pracovníčka v oblasti športu                     

Vytvorené službou Webnode
Vytvorte si webové stránky zdarma!